naturen

Gør naturen til din ven

n14

Mange mennesker er blevet utrolig miljøbevidste de seneste par år, og det er uden tvivl en god ting. Vi har en jord og natur, der kæmper for at blive reddet, og hver dag gør vi mennesker det sværere og sværere for naturen at kunne klare sig. Vi skal beskytte naturen, da den giver os så mange muligheder, som vi slet ikke tænker over til dagligt. Det er en gave til os mennesker, og det er bare med at nyde den og passe på den, mens vi har den.

Du kan selv gøre noget i hverdagen

Der er nogle mennesker, der lever efter idéen, at de små ting ikke betaler sig, men det passer altså ikke. Hvis alle mennesker gør en lille ting, så bliver det hurtigt til en stor forskel, når det kommer til at passe på naturen og leve på en bæredygtig måde. Der er mange forskellige tiltag, der kan benyttes for at gøre ens egen tilværelse en smule mere bæredygtig.

Hvis man ikke har overskuet til at ændre noget i sin hverdag, men stadig har lyst til at kunne gøre en forskel for klimaet og naturen, så er der stadig mange muligheder for det. Man kan for eksempel vælge at støtte nogle projekter for naturen økonomisk, så de kommer godt i gang og eventuelt lykkes med deres projekt.

Gå ud og nyd den friske luft

Nu skal det hele ikke bare handle om, at naturen er ved at gå i stykker, og at vi kun skal gå op i at redde den. Nej, vi skal også huske at nyde naturen, mens vi har den. Den giver så mange muligheder for nogle fantastiske stunder, og det er et godt sted at finde fred. Der er en masse aktiviteter, der kan laves i naturen. Der er masser af plads, så det er det oplagte sted at hygge sig med sine venner.

For eksempel kan du prøve at skyde med luftgevær ude i naturen. Det kan gøres sammen med nogle venner eller alene, men det vigtigste er, at du kommer ud i naturen. Det er en hyggelig aktivitet, som giver nogle hyggelige stunder. Man kan sætte et mål op og skyde efter, så man kan øve sig lidt på at ramme. Det er blandt mange andre naturaktiviteter en super sjov aktivitet.