pizzabakker

Tænk mere bæredygtighed ind i dine takeaway vaner

n14

Skal den hurtige aftensmad løsning, hvad end det er noget man hurtigt bikser sammen derhjemme eller om du bestiller takeaway, altid være en usund fornøjelse? Det ender nok tit sådan, men det behøver det ikke være. For hvis man bevæger sig lidt udenfor den helt normale form for takeaway mad, som pizza, burger og deslige, så er der faktisk rigtig mange sunde og lækre alternativer. Ja du kan sågar gøre dine takeaway vaner mere grønne. 

udbringer

Udvid din kulinariske verden med Wolt 

En nem måde at udforske det store udvalg af ny og spændende former for mad er gennem Wolt’s app. Her kan du, hvis du befinder dig i nogle af de større danske byer, finde alverdens forskellige restauranter, som tilbyder mad fra hele verden. 

Man tænker nok ikke altid at takeaway er det mest bæredygtige i verdenen. Ikke desto mindre er det muligt også at gøre noget for at gøre denne del af ens hverdag bliver mere bæredygtig og grøn. For en af fordelene ved købe gennem Wolt er, at deres budbringere bruger cykler frem for biler, dermed minimere de deres CO2 aftryk. Samtidig har man jo også en vis indvirkning på hvor man vælger at få sin mad fra. For der findes flere forskellige restauranter, som selv har taget nogle tiltag til for eksempel at være mere bæredygtig. Dette kan for eksempel være ved at have valgt ny og bedre emballage eller gøre brug af økologiske og lokale råvarer. En anden måde man kan tænke bæredygtighed og klimavenlighed ind i ens takeaway valg, kan eventuel også være at man vælger vegetariske eller veganske muligheder. 

Så uanset om du bare vil prøve mad fra et helt nyt køkken eller om du ønsker at finde mere bæredygtige alternativer til dine takeaway favoritter, så kan Wolt giver dig muligheden for at udvide din kulinariske verden. 

bæredygtighed

Prøv noget nyt til en lavere pris 

Du kan endda nyde din næste nye omgang sundere og grønnere takeaway til en billigere pris med Wolt rabatkoder. Det er altid rart at kunne spare lidt penge. Men når det kommer til at printe ud i noget helt nyt og anderledes mad, som man aldrig har prøver før, så kan en rabatkode også virke lidt mere motiverende. For hvis det så viser sig at denne bestilling ikke er det helt store hit, så har man jo ikke mistet lige så meget på det fordi du har gjort brug af en rabatkode. Så måske det skal være første gang at du prøver en af din bys økologiske eller vegetariske steder.