camping

Tag på camping til næste ferie!

n14

Camping i naturen har en masse psykiske og helbredsmæssige fordele for både unge og gamle: man bruger dyrebar kvalitetstid sammen med sine nærmeste, oplever (eller genoplever) naturen på en ny måde og trækker simpelthen vejret helt anderledes. Udover at være en hyggelig tur sammen med familie eller venner, kan en campingtur også være med til at udvikle nye brugbare færdigheder, såsom at tænde et bål, lave bålmad eller binde knuder.

I ét med naturen

Når man camper, får man en helt anden fornemmelse af naturen og sig selv, som man ikke nødvendigvis opfatter i ens travle hverdag fyldt med skærme og distraktioner. Naturen tvinger dig til at sætte farten ned og virkelig nyde nuet med alle dets lyde og lugte. Idet du ikke skal være et bestemt sted på et særligt tidspunkt, kan du fokusere fuldstændigt på opgaven foran dig, hvad enten det handler om at samle brænde ind eller gå en lang tur med familien.

Spis under stjernerne 

Der findes næsten ikke noget bedre end at sidde sammen med sine kære rundt om et bål ude i naturen. Så længe bålet er sat forsvarligt og sikkert op, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere over flammerne. Med det rette køkkengrej allerede medbragt, kan I nyde gode, hjemmelavede måltider sammen under den klare stjernehimmel. Hvis du – når ferien er afsluttet – savner campingstemningen, kan du rekreere den røgede smag med en rygeovn af høj kvalitet. Læs mere om rygeovne.

Udvikl gode vaner

En vellykket campingtur kan i bedste tilfælde give en lyst til at udvikle sig selv og inkorporere gode, bæredygtige vaner i din hverdag. Et af de vigtigste aspekter af camping er at det hjælper dig til at styrke dine personlige forhold, idet du snakker og er meget mere sammen med din familie eller venner end normalt. Men udviklingen af gode vaner kan også finde sted på et langt lavere plan – efter noget tid væk fra hjemmet kan det være, at du bemærker, at madrassen føles lidt mere slidt end før. Det er måske tid til at udskifte den! Find den bedste madras til dine behov her.