hund i bilen

Tag din hund med på rejsen

n14

En hund kan kræve meget. Der skal derfor også meget planlægning til, når man planlægger en ferie. En hund kan ikke være efterladt alene hjemme, man har brug for at blive passet. En anden ide er at medbringe hunden på ferien. Dette er ikke altid en dårlig ide, og kan løse en masse problemer. Før man begiver sig ud i at medbringe hunden, så er der nogle ting, som er gode at vide før. Der er her samlet nogle ting, som man skal være opmærksom på. 

En hund kræver meget plads 

En af de store ting er at en hund kræver meget plads. Er man taget på en bilferie, så skal der afsættes meget plads i bilen til hunden. Dette er dog efter hundens størrelse. Jo større hunden er, jo mere plads vil den tage i bilen. Derudover er der også mange ting, der skal medbringes til en hund. Der er diverse hundeudstyr, som skal medbringes. Der skal også medbringes mad, samt vand til køreturen. Alle disse ting er vigtige, sådan at din hund har det på bedste vis. Det er altid en god ide, at sætte sig ind, i hvordan det er at medbringe en hund. 

Medbring et hundepas

Dette kan måske for nogen være en anelse mærkeligt. Men ligesom mennesker så skal en hund også medbringe et hundepas. Det er ligesom vores eget pas enormt vigtigt, og en hund kan blive nægtet adgang uden dette pas. Det er ikke svært at få et hundepas. Du får det udleveret ved din dyrelæge. Dog skal din hund øremærkes før, samt have diverse vaccinere før afrejse. Det er altid en god ide at tale med din dyrelæge før afrejse. På den måde kan du være sikker på at alle papir er i orden. 

indsprøjtning

Indførelsesregler i forskellige lande

Udover at tage hensyn til hunden, samt medbringe dens hundepas, så skal man også læse op på reglerne. Nogle lande har bestemte regler for at medbringe et kæledyr til deres land. I nogle lande skal man betale et gebyr, for at være sikker på papirne stemmer overens. Dette gebyr kan hurtigt fixes med et hurtigt sms lån. Det er også en rigtig god ide at tjekke op på stedet, hvor i skal tilbringe jeres ferie. Hvis ferien går til et bestemt hotel eller campingplads, så tjek op på dem. Det er ikke alle steder der er ligeså vilde med hunde som dig, og forbyder derfor hunde på deres sted.