Mave med blomst

Sund krop og sjæl gør dig rustet til klimakampen

n14

Hvis du gerne vil gøre en indsats for miljøets skyld, så skal du starte med at passe godt på dig selv. Det er nemlig vigtigt, at du har en sund krop og er mentalt stærk, hvis du skal tage gode valg for dig selv og naturen. 

Økonomi og mad

Giv hvad du kan

Det er op til dig, hvor meget du kan bidrage med til fremtiden. Vi har alle forskellige kompetencer, men økonomi, travlhed og sygdom kan have stor indflydelse på, hvor meget overskud du har. Har du brug for et økonomisk boost, så kan du vælge danske lån, hvor reglerne for opkrævning og udgifter er fastsatte.

Hvis du passer godt på dig selv og har styr på dit liv, vil du i langt højere grad kunne gøre en indsats og forskel. Så husk dig selv og dit liv først, så du kan gøre godt med overskud.

Ret ryggen med en holdningskorrigerende trøje

Holdningskorrigerende tøj er lavet, så det hjælper dig med at holde ryggen ret og dermed få en god holdning. Mange har en tendens til smerter i ryg og skuldre, der kommer af forkerte måder at stå, sidde og bevæge sig på. Hvis du har et arbejde, hvor du ofte sidder ved en computer, eller du sidder meget ved computeren derhjemme, vil du sikkert opleve smerterne.

Derfor kan holdningskorrigerende tøj være en stor hjælp, hvis du vil rette ryggen lige meget, hvor du er. Tøjet sidder helt stramt, men er behageligt og støtter de steder, hvor du har brug for ekstra hjælp.

Silhuet

Hold dig i form for fremtidens skyld

I dag lever vi alle længere end nogensinde. Det betyder dog også en alderdom, hvor vi bliver ramt af forskellige typer af sygdomme forbundet med det at være ældre. Hvis du skal kunne gøre en indsats hele livet igennem, må du derfor tage dig af dig selv.

Hvis du gerne vil have et langt og godt liv, så skal du også passe på din krop. Det indebærer blandt andet god motion, der holder dig stærk og sund. Med en crosstrainer eller et løbebånd, kan du let få dine daglige 30 minutters motion derhjemme. Så slipper du også for fitness abonnementer, der ikke bliver brugt.