guitar

Få dig en hobby, som er bæredygtig for verdenen, såsom guitar

n14

Vores verden kan være skrøbelig. Især når der er så mange ting, vil gøre ved den, som den bare ikke kan tåle. Hvis vi ikke skruer ned for det, vil vi ikke have en planet at bo på meget længere. Derfor har vi alle et ansvar for at leve mere bæredygtigt, hvis ikke bare en lille smule mere bæredygtigt. Det kan være små ting, som at tage kortere bade, generelt bruge vandet i så kort tid som muligt, putte madrester ned i skraldespanden direkte i stedet for at bruge vandet. Små handlinger som koster færre ressourcer. Hvis vi alle gjorde det, så vil det vi købe vores jord mange flere år. Dyrebare år, som vi har brug for. Eller man kunne fokusere sine hobbier til at være mere bæredygtige. Såsom at spille guitar.

guitar

Guitar er nemt at lære

Grunden til at guitar er en god hobby og bæredygtig på samme tid, er fordi du kan spille instrumentet inde fra dit hus. Ikke fordi at du kun behøver at spille guitar inde i dit hjem, du kan også sagtens gå udenfor og spille. Det er nemlig det praktiske med en guitar. Lige meget hvor du er, kan du nemlig tage den med dig. Du kan øve dig over alt. Og det bedste med en almindelig guitar, er at det ikke kræver nogle ressourcer at vedligeholde. Måske skal man gøre det ren engang imellem eller have nye plukke og strenge, men det er også det.

Det er også et fint party trick

Når du så har øvet nok og er begyndt at kunne nogle sange, så er det er ganske fin ting at vise frem. Vi kender jo alle personen, som trækker en guitar frem lige pludseligt til en fest og begynder at spille. Hvis du vil være lige sådan, så er det bare med at komme i gang med at øve, så folk også bliver imponeret. Eller du kan vise det frem andre steder. Det er blevet en stor trend at vise videoer med det på internettet. En del folk får en del opmærksomhed på denne måde. Eller du kan gøre det for dig selv. Se udvalget af guitarer her http://købguitar.dk/.