Sådan kan du gøre noget godt for dig selv på en bæredygtig måde

n14

Ønsker du også at forkæle dig selv lidt ekstra her i de kolde vintermåneder? Vi kan nogle gange godt glemme, at skrue op for luksussen, når vi blot skal sidde under det bløde tæppe og hygge os med varm kakao indendørs. Men du kan forkæle dig selv på flere måder – én af måderne kunne være at få ordnet håret. Extensions er en oplagt mulighed, hvis du ønsker enten længere eller tykkere hår. Kig for eksempel nærmere på extensions i Århus.

Smukt langt hår


Bæredygtigt og miljøvenligt hår


Lidt ekstra fylde i hårpagten vil uden tvivl skabe misundende blikke til årets mest festlige aften, som er lige rundet om hjørnet – nytåret. Dagen hvor man naturligvis skruer lidt op for pynten – både på en selv og i hjemmet. Nogle lidt ekstra centimeter til håret kan give dig en øget selvtillid, og du vil stråle som aldrig før.
Du kan få extensions som er skånsomt bearbejdet, hvor farven er lavet af frugtsyre i stedet for kemikalier. Denne proces er lang, men meget mere bæredygtigt – en proces som fra start til slut tager hele 21 dage. Supernaturlige extensions i en høj kvalitet.
Billige extensions ødelægger dit hår, så det kan godt betale sig, at gøre noget godt for både dig selv og miljøet ved at kaste nogle flere penge efter dyre og bæredygtige extensions.

Træning dame


Skip de dyre fitnesscentre


Fitnesscentrene har atter lukket ned på grund af den store verdensomspændende corona-epidemi. Og hjemmetræning bliver mere og mere populært. En træningsbænk giver uendelige af muligheder for en effektiv og god træning i hjemmet. Du har mulighed for at træne både biceps, triceps, bryst, skuldre, ryg og mange andre muskelgrupper med en træningsbænk. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan gøre med en træningsbænk.
Og én af de helt store og klare fordele ved en træningsbænk, er at du slipper for at skulle ud af huset og abonnere på et dyrt fitnessmedlemsskab. En træningsbænk er en oplagt ting at skrive på årets ønskeliste, hvis du går op i sundhed og velvære. Den er oplagt til dig som vil undgå store menneskeforsamlinger i centret, undgå transporttid eller blot have ro omkring dig, når der skal trænes.
Påsætning af extensions og køb af en træningsbænk kan skabe lidt ekstra glæde og luksus i din hverdag. Samtidig forkæler du både din krop og sind med disse to ting.