Sådan gør du klar til hvalpen på en bæredygtig måde

n14

Det at få en ny hvalp kan være noget af det sjoveste og allermest spændende. Om man er alene, eller man har hvalpen sammen med sin familie, så er det et krævende og dejligt projekt. Sørg for at dit hjem, og du selv er klar til det nye liv med hundehvalpen, og få styr på alt det grundlæggende samt de sjove ekstra ting. Gør klar til hvalpen på en miljøskånende og bæredygtig måde, som også er sikker og tryg.

Få styr på foderet

En af de vigtigste ting når man får sig en ny hvalp, er selvfølgelig at have styr på hvilken slags mad, dyret skal have. Ikke alle slags hunde har de samme behov, og du bør fra start have styr på hvad hvalpen bør få at spise. Når du henter hvalpen, kan du eventuelt spørge de tidligere ejere om, hvilken slags foder de har givet din dyreven. På denne måde får du mulighed for at give hvalpen mad, som den er vant til at få. Du kan også undersøge hvilke typer hvalpefoder, er det mest bæredygtige. Nogle fodertyper anvender naturligt kød fra bæredygtige opdrættere. Find det rigtige foder til hvalpen, så den får noget sundt og bæredygtigt.

04

Find alt det sjove på en miljørigtig måde

Der er mange dejlige detaljer at fokusere på, når man får sig en ny hvalp. Hundehvalpe er ofte meget legesyge væsener, og derfor er der god grund til at købe et par stykker legetøj som passer til hvalpe. Find noget hundeudstyr som er sikkert for den lille hvalp, som garanteret kan lide at tygge, gnave og løbe rundt. Giv for eksempel hvalpen noget sjovt og sundt, som et tyggeben specielt egnet til hvalpe. Tyggeben er sjove, og du kan nemt finde nogle som er lavet af gode og naturskånsomme ingredienser.

Der findes mange gode slags tyggeben som er sunde for hunde, fordi de er lavet ud af naturlige ingredienser. Find for eksempel tyggeben til hvalpe, som er lavet ud af hjortekød, oksehud, eller kanin ører. En af de helt store fordele ved at have nogle tyggeben liggende er, at hvalpe generelt elsker at lære om deres omverden ved at bide, lege og tygge. Lad hvalpen træne sine kæber med noget sundt og velsmagende, og du slipper sandsynligvis fra, at hvalpen bider i dine møbler og sko.

Ved at vælge gode tyggeben til hvalpe, får hundehvalpen også noget at koncentrere sig om en gang imellem. Som hvalpeejer kan der nemt opstå situationer, hvor det bare er rart hvis hvalpen har noget at foretage sig alene. Tyggeben til hvalpe er perfekte til den bevidste hvalpeejer, som ønsker at give hvalpen noget sjovt og sundt, som også er bæredygtigt.