hund

Sådan bliver du bæredygtig hundeejer

n14

Der er masser af måder hvorpå du kan leve en mere bæredygtig tilværelse som hundeejer. Du skal bare vide hvordan! Derfor har vi her samlet et par gode råd, som du kan støtte dig op ad, næste gang du skal tage beslutninger i forhold til din hund.

Køb brugt

Den bedste måde at være bæredygtig på i dag er ved at købe brugt. På den måde undgår du, at der er flere ressourcer i jorden, som der skal bruges energi på at omdannes til en brugelig ting.

Du kan for eksempel ofte finde pæne hundeskåle, senge og måske endda gammelt legetøj til hunde inde på diverse grupper, forum og sider, hvor der sælges brugte ting til hunde. Ofte er der intet galt med disse ting og bliver kun solgt, fordi den tidligere ejer har købt nyt eller fordi de ikke længere har hunden i huset.

hunden

Der er masser af gode og nyttige redskaber til hunde, som du kan få fat i brugt. Og så er det ofte også til meget billigere priser! På den måde kan du også bedre få råd til alle de andre udgifter, som der hører til det med at have en hund, som for eksempel bayvantic til hund, som er et loppe- og flåtmiddel til hunde – for det skal vovsen nok få på et tidspunkt!

Køb langtidsholdbare ting

Der er visse ting, du ikke vil kunne finde brugt til din hund og må derfor købe fra nyt. Når du er tvunget til at købe ting fra nyt, så er det vigtigt at du har øje for, at du køber ting, som der er langtidsholdbare.

Når du sørger for at købe ting, der kan holde til lidt af hvert og i længere tid, tager du det mere bæredygtige valg, da du ikke senere vil skulle gå ud og købe præcis den samme genstand få uger senere.

Prøv at minimere den mængde af ting du køber til din hund så meget som muligt og købe langtidsholdbart, når du ikke kan undgå det. Det er den bedste måde hvorpå du kan sørge for at være en bæredygtig hundeejer, som sætter både klimaet og hunden højt.