roer

Ro bæredygtigt

n14

Når det kommer til romaskiner, så skal du ikke tro at du ikke kan rå disse bæredygtigt. Vi skal nemlig passe på kloden, så det handler om at leve så bæredygtigt som man kan. Dette gælder også når man træner. Man kan nemlig nemt træne bæredygtigt for verden, så du får noget ud af træningen uden at skade jorden i processen. Du kan nemlig træne på en romaskine! Alle former for maskiner, som man kan træne på i hjemmet, er gode for jordkloden og romaskinen er ingen undtagelse. Så kom op på den maskine og ro til. Hvem ved, måske en dag, du kan tage det med dig ud i den virkelige verden og roe rundt lige så meget du kan lide. Så kan du rigtigt komme ud og nyde den natur, du har hjulpet med at redde!

Hjælp dig selv og red jorden på samme tid!

Det handler om at slutte os selv fra alle de ressourcer vi bruger fra jorden. Jo kortere tid vi er i bad og jo mindre vi bruger på at lave mad, er alle småting man kan gøre for at hjælpe jorden. Derfor handler det om, for os, ikke at bruge for meget hele tiden. Så hvis du kan være derhjemme og gøre de fleste ting i dit liv, så vil du faktisk hjælpe jorden. Hvis man skal sige det på barsk måde, så skal vi fjerne vores spor på verdenen for at redde den. Så hvis vi kan træne uden at forlade huset, godt!

romaskine

Derfor er romaskinen god. Men den er også god for dig. Det er nemlig en utrolig hård træning, hvis man skubber sig selv nok. Det er også noget af det gode ved maskinen, man kan nemlig justere niveauet til at tilpasse dig og din træning. Se mere til romaskiner hos her.