tid og penge

Få råd til dine bæredygtige drømme med et kviklån

n14

I dag er der mange mere bæredygtige løsninger, hvis man gerne vil spare vores miljø for alt for meget skrald, farlige gasser og stoffer. Økologi, affaldssortering og bæredygtige rejser. Desværre er mange af disse bæredygtige løsninger også dyre, og det er som regel kun de mest privilegerede, der har råd til det. 

Er der tomt på kistebanken, men vil du stadig gerne gøre noget godt for miljøet? Mange danskere oplever før eller siden, at de står og mangler penge til det, de går og drømmer om. 

rejse

Hvad er et kviklån?

Kviklån har i mange år haft et blakket ry, men hvis du handler med fornuft og tilbagebetaler lånet i ordentlig tid, kan er det som mange andre typer af lån. Et kviklån er et hurtigt lån, du kan tage hjemme fra din computer eller fra din telefon. Pengene står på din konto efter få minutter.

Du kan se blive klogere om at tage et kviklån nu her. Det er vigtigt at du overvejer de risici, der er forbundet med at tage kviklån.

Dette kan du bruge pengene fra et kviklån på

Modsat når du låner penge i banken, er dine lånudbydere med kviklån ligeglade med, hvad pengene skal bruges til. Der er ingen krav om, at du skal fremvise dokumentationer, regnskaber eller budgetter.

Du kan derfor bruge pengene til en ny elbil, en bæredygtig rejse, økologisk mad eller noget helt fjerde, uden nogen stiller spørgsmål til det. Overvej dog altid, om ikke det er bedre at spare op til det, du går og drømmer om. Så er glæden større og stressfaktoren typisk mindre. 

sparegris

Gode råd

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil afprøve et kviklån, så du hurtigt kan få opfyldt dine drømme, er der flere ting, du skal være opmærksom på.

  • Hvor hurtigt skal pengene betales tilbage?
  • Hvor høj er renten?
  • Hvor mange rater skal du tilbagebetale?

Husk desuden altid at læse det med småt. Du skal også huske at bede om, at du får alting på skrift, hvis der i fremtiden skulle blive brug for dokumentation.

Overvej slutteligt også, om et kviklån virkeligt er nødvendigt. Det er ikke altid den bedste løsning at lade utålmodigheden tage over. Inden du låner penge, bør du kigge på dit budget og gøre op med dig selv, om du måske kan foretage nogle mindre ændringer, der i stedet sikrer dig de penge, du står og mangler.