vindmøller

Brug penge på miljøet

n14

Efterhånden er der ikke nogen der kan sige, at de ikke går op i klimaet. At sige, at man ikke anerkender, at klimaet ændres drastisk og meget hurtigt giver simpelthen ikke mening. For der er så mange beviser på, at det går den helt forkerte vej. Alle forskere siger det og det kan være svært at høre på. For hvad man kan gøre som enkeltmenneske kan være svært at vide. Man kan ikke ændre hele verden og det er frustrerende hvis man vil gøre en reel forskel. Som et eneste menneske i en verden bestående af så mange er der ikke meget man kan gøre. Derfor er det vigtigt, at vi sørger for at holde sammen og alle sammen gøre hvad vi kan. Man kan starte i det små da det også kan være med til at gøre en forskel. Derudover kan man selvfølgelig også gøre noget større, som handler om at tænke hvor man har sine penge henne. Hvis man har forholdvis mange penge har man formentligt sine penge i et pengeinstitut et sted. Dette pengeinstitut investerer penge forskellige steder. Man kan gøre sig selv den tjeneste at tænke på, at man skal have sine penge et sted, hvor de tænker på miljøet og klimaforandringer. Det vil nemlig gøre, at dette pengeinstitut formentligt investerer penge i miljøet og klimaet så som solcellepaneler og lignende.

Invester dine penge med god samvittighed

Når det kommer til ens penge kan man rent faktisk gøre en forskel. For hvis man for eksempel har en bolig og et boliglån betyder det faktisk, at man har mange penge. Så har man dem stående et sted er det en rigtig god ting for det pengeinstitut hvor man har sine penge stående. For her kan man være sikker på, at de bliver brugt på en måde. Der er de banker, der desværre bruger penge til for eksempel droner. Det er skandaløst og det er noget, som gør, at man slet og ret ikke ved hvad man skal gøre.

jord

Man skal altid undersøge hvordan en bank bruger penge før man vælger selv at have penge i den. Hvis en bank ikke bruger penge på miljøet er det en dårlig ting og det er et tegn på, at det er en bank der ikke tænker på andre og ikke handler empatisk. Du kan gøre mange forskellige ting med din opsparing. Du kan også investere din opsparing i bitcoins. Du kan også gøre mange andre ting med din opsparing. Pointen er, at din opsparing formentligt er ret stor. Det vil sige, at du kan gøre en stor forskel med din opsparing. Det er klart, at du ikke skal være for risikovillig når det kommer til din opsparing. Find et sted eller en sag du ønsker at støtte. Det er bedst hvis den handler om klimaet og miljøet. Invester dine penge her og nyd hvordan du kan se, at du gør en stor forskel. Det skal dog kun være hvis du er helt sikker på, at det er en god ide at investere hele din opsparing. Har du ikke selv så meget styr på penge og økonomi kan du altid spørge en ven. Hellere spørge en til råds der kender noget til emnet i stedet for at gøre noget overilet du kommer til at fortryde.

Med bæredygtighed i tankerne bliver du lykkeligere

At kunne se sig selv i øjnene når man kigger i spejlet er en rigtig vigtig ting. Det er vigtigt, at man ikke viger sit eget blik for det er et tegn på, at der er noget galt. Man skal sørge for, at man kan stå ved hvem man er. Det kan man blandt andet gøre hvis man giver sine penge til gode formål der har noget med bæredygtighed at gøre.