By i skyerne

Vær bæredygtig i det omfang du kan

n14

Vi skal alle sammen gøre noget. Uanset hvad mange siger så er det vores alle sammens ansvar, at vi gør hvad vi kan for at passe på planeten. Og selv den mindste ting gør rent faktisk en forskel. Det kan godt være, at folk går rundt og siger, at de som enkeltperson ikke kan gøre noget som helst. Det er dog ikke tilfældet. For faktisk kan også den mindste ting gøre noget. Det er som ringe i vandet der spredes. Hvis man blot er en enkelt ring kan denne blive større og blive til mange flere. Derfor er det aldrig overflødigt, at man gør en forskel. Det er klart, at der også kun er begrænsninger for hvad man kan gøre. Derfor nytter det ikke noget at gå rundt og banke sig selv i hovedet konstant for at gøre alt forkert. Vi bør rose hinanden for hvad vi gør og dermed blive bedre til at passe på planeten. At være negativ og konstant bebrejde andre gør ikke noget godt for noget som helst.

Smukt græs

Bæredygtighed er med til at fremme glæde

Hvis man er bæredygtig vil man også hurtigt mærke, at det kan være med til at give en glæde. For hvis man drager omsorg om planeten kan det også være med til at gøre, at man drager omsorg for andre. Det er en ting, som de fleste kan tage og føle på. Der er mange ting man kan gøre for at gøre verden til et bedre sted. Man kan blandt andet sørge for at bruge al sin tid på at lave bæredygtige projekter. Det kan være mange forskellige ting. Det er noget der tager tid og det er ikke sikkert, at man får mange penge ud af det. Derfor er det en god ide at finde ud af hvordan man kan tjene penge. Man kan blandt andet få kryptorobotter til at sidde og handle for en på nettet. Med denne type af robotter behøver man ikke selv at gøre så meget. Det er klart, at man af og til skal se hvad der sker og om man kan gøre noget. 

Kryptorobotter er en nem måde at investere på. Grundlæggende er det med til at gøre, at du slet ikke behøver at løfte en finger. Du behøver faktisk stort set ikke at gøre noget da du kan være sikker på, at du blot kan gøre hvad du brænder for og lade disse robotter klare resten. 

udendoers lamper