5 gaveidéer til manden, der har alt

n14
Julegave

Julen er lige om hjørnet og det betyder traditionen tro indkøb af gaver i massevis. Det er ofte ganske nemt at købe gaver til familiens børn, der har skrevet meterlange ønskesedler med links til alle de ting, som de ønsker sig allermest. 

Værre står det ofte til, når der skal købes gave til familiens mænd. For hvad giver man lige sin far i julegave, når han allerede har alt det, han har behov for? Eller hvad pakker man ind og lægger under træet til sin mand eller sin bedste ven, når han altid selv køber de ting, som han ønsker sig, lige så snart han får behov for dem? Få fem gode gaveidéer lige her.

1. Strømper og underbukser

Det kan måske lyde lidt kedeligt, men faktisk er det ofte noget af det, der står på ønskesedlen hos den mand, som har alting i forvejen. Man tror måske, det er skrevet på i mangel af bedre idéer. Men ofte bliver modtageren faktisk rigtig glad for en sådan gave. 

Strømper og underbukser er nemlig noget af det, der er rigtig kedeligt at købe selv. Så at få det i gave er altid rart. Få en god pris ved at klikke her: herreunderbukser tilbud.

2. En oplevelse

Der er ikke noget, der kan gøre en mand så glad som en rigtig spændende oplevelse i gave. Har man allerede alle de materielle goder, som man kunne ønske sig, så vækker muligheden for at skabe nye minder ofte stor begejstring. 

Derudover viser en oplevelsesgave, at du kender modtageren ganske godt. En oplevelse kan derfor blive en rigtig fin og personlig julegave.

Herrestrømper

3. Et ur

Hvad smykker er for kvinder, er ure ofte for mænd. Selvom manden der har alt, allerede har et ur, så er der alligevel god chance for at endnu et, vil falde i god jord. Vælg en type og model der passer lige i hans smag og nyd hans store smil, når han åbner julegaven fra dig. 

4. En bog

Endnu en af de ting, som man sjældent køber selv, er en god bog. Det betyder dog ikke, at den ikke kan skabe glæde, hvis den ligger under juletræet. Er han en læsehest, så kan du vælge en god roman. Går han mere op i personlig stil og mode, så kan det være en idé at vælge en såkaldt coffee table book. Sidstnævnte er store, dekorative bøger, som mange i moderne hjem ynder at have liggende fremme som en del af indretningen. 

5. En god flaske whisky

Er der noget mere mandet end at byde på en god gammeldags whisky? Nok næppe. Tag en tur forbi den lokale vin- og spiritusforhandler og lad en fagmand hjælpe dig med at vælge den helt rigtige flaske. 

Er der råd til mere, kan du gøre gaven helt perfekt ved at inkludere nogle rigtig flotte whiskyglas, som vil pynte i hjemmebaren. Ofte vil man også kunne købe en tilhørende glaskaraffel, der passer lige ind i den klassiske stil og dermed give ham en stor glæde.