genbrug

Gør store og små investeringer mere miljøvenlige

n14

Der er mange måder at få en mere miljøvenlig tilværelse. Her er det både de små og store investeringer, der gælder. Det er altså alle dele af hverdagen og fritiden, som skal sættes under luppen og evt. ændres, så det er bedre for klimaet.

Hvis du gerne vil leve et mere bæredygtigt liv, kan du få et par forslag nedenfor om stort og småt, som du kan anskaffe dig.

 

Køb en bæredygtig garderobe

Modebranchen er en af de allerstørste faktorer i klimadebatten. Et overforbrug af hvad som helst kan i det hele taget være dårligt for miljøet. Men særligt tøjproduktion og hurtig mode forårsager en stor del af jordens forurening.

Hvis du har lyst til at imødekomme dette, kan du vælge at skifte til en bæredygtig garderobe. Det betyder ikke, at du skal smide alt dit tøj ud og købe nyt. Du skal blot fremover vælge gode, etiske og vedvarende mærker, som du kan have i lang tid.

Du kan også vælge at genbrugsshoppe, så brugt tøj for en længere levetid.

 

Anskaf en regnvandstank

En regnvandstank er en af de større investeringer, som du kan få, hvis du bor i eget hus. Her har du mulighed for at anvende en naturlig ressource og ikke spille drikkevand på f.eks. vanding af rosenbedene i haven.

Med en vandtank, som er bæredygtig produceret, sørger du også for, at produktionen har udledt minimum CO2. Derfor vil tanken ligeledes være en bæredygtig ressource.

 

Skift plastikken ud

Et andet godt råd er at skifte plastikken i hjemmet ud, når det er ved at være tid til nyt. Køb glaskrukker og –bøtter i stedet for plast. Det holder længere og det er desuden billigere i længden. Tjek om det er en lokal emballagefri forretning, hvor du kan købe dine dagligvare fremover. Hav et godt indkøbsnet og genanvendelige frugtposer, så vil du bruge langt mindre plastik.

forretning

Invester i en elbil

Hvis du skal have en ny bil, kan du med fordel investere i en elbil. Det er fremtidens bil og er i høj grad det bæredygtige valg.

Hvis du er på bilshopping i weekenden og skal have et lån nu og her, så lån penge i weekenden. Du kan hurtigt og sikkert få det billån, som du står og mangler, alle tider på døgnet. En computer vurderer, om du overholder kravene til et lån, så du behøver ikke vente med at tage i banken på mandag. Du får lånet med straksudbetaling, så du har pengene lige, når du skal bruge dem.

En elbil er en stor investering, og det er derfor en god ide at slå til, når du står over for et godt tilbud. Med et hurtigt lån er du ikke begrænset på weekender og helligdage, men kan investere dér, hvor det passer dig bedst.

 

Find det rette lån til dine investeringer

Hvis du står og mangler et lån til de små og store investeringer, kan du online se en oversigt over låneudbydere. Du kan skabe dig det bedste overblik, så du tager et lån, du har det godt med.

Selvom det er henover weekenden, har du mulighed for at vælge imellem låneudbydere og få den aftale, der passer dig bedst. Find weekendlån her og gør din tilværelse mere miljøvenlig.