Firma

Skal dit firma med på den grønne bølge?

n14

Det er i dag en trend og det betyder at det også er noget som der kan være penge i. Derfor handler det for dig som ejer af et erhverv om at gøre brug af bølgen. Her er der tale om alt det som der har med klima, miljø og bærdygtighed at gøre. Når man ejer et firma, en virksomhed eller en forretning har man nemlig ofte på den ene eller anden måde et meget stort energiforbrug, og derfor er det en god ide at give jordkloden lidt igen, ved at tage nogle grønne alternativer i brug.

Baeredygtighed

Tag et kig på de små alternativer der kan gøre en stor forskel 

Og det kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan for eksempel sørge for at der er et lækkert grønt og bevaret område på din grund. Det kan dine medarbejdere også få stor glæde af for eksempel i en frokostpause. Derudover kan du sørge for at sortere alt dit affald – det er noget der kan føles so men lille ændring, men det kan gøre en helt stor forskel når det kommer til den energi der bliver brugt på forbrændingen. Og så er det vigtig at bruge elektroniske apparater med en høj energimærkning og det er i alt lige fra en el-sparepære til computere der bruges og køleskabe i frokostrummet.

Den største synder på erhvervsområdet er varmekilden 

Og kan du også tage et kig på den største synder der ofte findes på erhvervsområdet – varmekilden. Ofte bruges der nemlig for eksempel fjernvarme, og det er yderst dyrt og usundt. Derfor kan det være at du i stedet skal skifte din varmekilde ud til en varmepumpe der kan give både varme rum og varmt brugsvand ved at gøre brug af jordens naturlige ressourcer i luften. En varmepumpe kan også give et meget bedre og sundere indeklima idet den ikke blot kan hæve temperaturen i lokalerne, den kan også afkøle dem, hvilket især er relevant under de varme sommermåneder.

Finansiering

Skab et bedre indeklima og arbejdsmiljø med en varmepumpe 

På den måde skaber du et meget bedre miljø for dine medarbejdere samtidig med at du tilgodeser miljøet, og for at det ikke skal være løgn, så er det også på sigt en billigere løsning for dig. For dig handler des således bare om at finde en løsning på den nuværende finansiering af grøn energi, og den kan desværre godt være svær at rå råd til. En varmepumpe til erhverv eller generelt et andet grønt alternativ til erhverv kan nemlig godt være ganske dyrt, og derfor er der mange der må lade det være ved de gode intentioner.

Få hjælp til finansiering af grøn energi online

Det er der dog ingen grund til at du gør. Hvis du tager et kig online, kan du nemlig finde mange gode muligheder for lån til erhverv. På den måde kan du både hurtigt, nemt og billigt hoppe med på den grønne bølge og dermed give lidt igen til det hårdt trængte klima. Det vil dine kunder også elske!