bæredygtighed

Giv grønne gadgets i julegave

n14

Selvom julen nærmer sig, ændrer det ikke på, at vi stadig er nødt til at indtænke klimaet i de valg, vi tager, og de ting vi køber. Gadgets er altid en super populær julegave, men er det nu bæredygtigt?

Det kan det sagtens være. Der findes nemlig masser af gadgets, der hjælper os mod en mere bæredygtig fremtid. Læs mere her.

Læs mere her og få inspiration til, hvilke grønne gadgets, du skal give i julegave i år.

5 bæredygtige gadgets

Her kommer 5 grønne gadgets, der helt sikkert vil være julegavehits.

iBamboo

Dette er en højtaler lavet af bambus, der ikke kræver noget som helst andet end en iPhone. Det vil sige ingen elektricitet eller batterier, men blot bambussens naturlige akustik. 

Denne gave vil helt sikkert blive værdsat at musikelskere, der går op i klimaet.

drop plastikflaskerne

Genopladelige batterier

Dette er en super praktisk gadget, der virkelig hjælper klimaet. Disse AA batterier kan genoplades igen og igen via et usb-kabel.

Den praktiske gave til en ven, der forstår vigtigheden af problemet med batterier.

Rejse-solpanel

Et rejse-solpanel er en virkelig smart gave til vennen, der tilbringer meget af sin tid i naturen. Den fylder ikke mere end en iPad og kan tages med, hvor som helst. Den kan bruges til at oplade mobilen, computeren, lommelygten eller hvad end man har brug for.

Selv hvis man ikke har brug for den til sine vandreture eller campingferier, er den super smart at bruge i hverdagen til at oplade sit elektronik. Alt hvad det kræver, er blot en smule sollys.

Water Pebble

Denne smarte gadget hjælper dig med at passe på klimaet, når du bader. Den placeres ved afløbet inde i badet og fortæller dig via farvet lys, hvornår du har badet længe nok. 

Dette er en super sjov gave til én, som du ved tager alt for lange bade.

solpanel

SteriPEN Ultra

Denne gadget er super smart og innovativ og en perfekt gave til en ven, der rejser meget eller tilbringer meget tid i naturen. Den kan med UV-lys sterilisere vand, så selv det mest bakteriefyldte vand bliver drikkeligt. Dette er en virkelig grøn julegave, da den gør det muligt at helt droppe plastikflasker.

Så hvis du, eller en du kender, bekymrer sig om plastiksituationen og verdenshavene, er dette den perfekte gave.

En verden af bæredygtige gadgets

I denne tid, hvor klimaet for alvor er i fokus, bliver bæredygtige produkter udviklet hele tiden. Ting, der skal gøre det lettere for os at leve mere bæredygtigt. 

Skridt for skridt kommer vi nærmere de bæredygtige løsninger. Start denne jul med at opfordre venner og familie til at tage mere klimavenlige valg.