motion

Dyrk mere bæredygtig motion

n14

Vi skal passe på vores jord. Den er skrøbelig og hvis vi bare tager og tager fra, som vi gør lige nu, så har den ikke mange år tilbage. Derfor bør vi gøre hvad vi kan, for at bevare den. Dette gælder også når du dyrker motion. Hvad end du kan lide at træne eller løbe, så kan det gøres, så det også er sundt for naturen. Læs med hvordan her.

Løb grønt

Det er kun fedt, hvis du er en af dem, som elsker at løbe. Det er også fedt, hvis du bruger et løbebånd til dette. Det uheldige ved dette er jo bare, at løbebånd bruger ressourcer, nemlig strøm. Og dette er jo det, vi skal forsøge at forhindre. Så det bedste svar ville være, hvis du kunne tage udenfor og løbe i stedet for. Det er både godt for dig og for naturen. I giver nemlig hinanden energi til en vis grad.

motion

Men det er desværre ikke os alle, som har tid eller kan tage udenfor og løbe hele tiden. Nogle gange er det også bare for koldt i gode gamle Danmark. Så er løbebåndet jo den bedre løsning. Heldigvis kan du gøre op for dette, ved at den energi du bruger, er grøn. Dette findes der mange løsninger til, at få grøn energi. Ellers så sørg for at bruge løbebåndet sparsomt, hvis du kan få det ind i dit skema. Eller find et løbebånd, som opbruger mindst strøm. Læs alt om dette og mere om løbebånd på martinjensen1985’s hjemmeside.

Dyrk motion uden maskiner

Så bort fra løbning, så fungere alt andet motion og fitness normalt også på maskiner. Men det behøver det ikke. Du kan nemlig sagtens lave alle nødvendige øvelser for din krop og dine muskler på en yoga måtte og med nogle vægte. Det kan være en dyrere løsning, hvis du både skal have en måtte og vægte, som til tider skal udskiftes, hvis du gerne vil opgradere. Men det er meget bedre for miljøet og for vores klode. Så gør noget uselvisk en gang imellem og tænk på miljøet. Løb udenfor i det gode vejr når du kan og lav øvelser på måtten.