Miljø

Få leveret mad lige til døren uden at påvirke miljøet

n14

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi alle bør gøre en større indsats for på den måde at tilgodese miljøet. Længe har vi behandlet det alt for dårligt, og det er grunden til, at vi i dag se de større klimaforandringer. Og i fremtiden vil de blot tage til, hvorfor de kan være med til at hæmme vores fremtidige generationer i den frihed, som vi nyder så godt af i dag. Vi bør derfor alle tage nogle nye vaner i brug, der sørger for, at vi kommer til at leve en meget grønnere livsstil.

Energi

Fortag dig nogle større klimavenlige ændringer i dit hjem 

Og det er heldigvis også muligt. Det handler blot om at tage et kig på de mange gode alternativer, som der byder sig. Hvis du for eksempel tager et kig på dit hjem, er din varmekilde ofte den største synder. Den kan du med fordel skifte ud til en varmepumpe, som via jordens naturlige ressourcer kan give dig både varme i hjemmet og lunt brugsvand. Derudover kan du med fordel producere dine egen energi blandt andet via solceller på dit tag. Det er nogle større initiativer, der også vil komme til at byde en økonomisk besparelse for dig på sigt. 

De små ting kan også gøre en meget stor forskel 

Tager du et kig på de mindre ting i hverdagen, er det for eksempel værd at nævne de mange elpærer i dit hjem. Disse kan du med fordel skifte ud til nogle besparende modeller, lige såvel som din resterende elektronik i hjemmet samt hvidevarer bør have en høj energimærkning. Du kan desuden sørge for at slukke efter dig, når du for eksempel er færdig med at se TV, og når du forlader et rum, hvor lyset er tændt. Og så kan det være, at du bør lade bilen stå derhjemme lidt oftere.

Levering

Benyt dig af Wolt og få maden leveret uden brug af bil 

Det betyder, at du bør blive bedre til at bruge cyklen og på den måde også få noget motion. Det er også noget, der gælder den mad, som du er vant til at få leveret direkte til døren. Denne kan du med fordel hente selv, eller også kan du handle hos et madsted, der samarbejder med Wolt. På den måde bliver din mad nemlig leveret til dig ganske klimavenligt på cykel. Er det noget, som du synes, der lyder spændende? Så find en rabatkode til Wolt online.

Tag et kig på dit generelle forbrug 

Tag desuden også et kig på in have og dit generelle forbrug. Du bør nemlig også blive bedre til at sortere affald, til at genbruge og til at genanvende. Og derfor kan det også være, at du bør etablere dig en kompostbunke i din have.