lokale råvarer

Køb lokalt til hjemmet – det er det mest klimarigtige

n14

Hvis du går meget op i klimaet, skal du huske at købe lokalt. Vi har et godt forslag til, hvad du kan købe, som både er lokalt, og som pynter ethvert hjem.

Klimaet lider som aldrig før – det har al forskning efterhånden bevist klart og tydeligt. Og derfor bliver vi som mennesker snart nødt til at tænke i grønne og mere miljørigtige baner. Det gælder også, når snakken falder på vores indretning.

Vi har her et forslag til, hvordan du kan indrette smukt, uden at du på nogen måde påvirker miljøet i negativ forstand.

At købe lokalt er mest klimavenligt

Stjernetegn er ifølge mange astrologer det, der definerer, hvem vi er som personer. Mange astrologer er overbevist om, at vores identitet dannes af, hvornår vi blev født, og hvordan stjernerne stod i forhold til fødslen.

Det siges eksempelvis, at skorpioner er intense, at løver er stædige, at fisken er sensitiv, at vædderen er fuld af energi med meget mere. Vores stjernetegn har for mange mennesker en personlig værdi.

Derfor er det ikke en dårlig ide at gøre sig overvejelser om at indrette sit hjem efter det stjernetegn, man er. Og det kan man gøre ved at købe stjernetegnsfigurer lavet af Royal Copenhagen.

Royal Copenhagen har lavet 12 forskellige stjernetegnsfigurer, der er 26 centimeter høje og lavet af porcelæn. Figurerne er lavet af Christel Marott, som har formået at indkapsle alle de personlige karakteristika ved stjernetegnene og lavet kunst ud af det i form af skulpturerne, der passer perfekt ind hvor som helst i hjemmet.

Royal Copenhagen er dansk kvalitetsmærke, som er populært overalt i verden og særligt i Asien. Det, der også taler Royal Copenhagens sag i en klimasammenhæng, er, at firmaet sender varerne fra Danmark. Af den grund er der ikke noget voldsomt klimaforbrug ved at købe varer fra Royal Copenhagen, der er skadeligt for miljøet, som hvis man importerede et Made in China-produkt fra Østasien, der bliver fragtet hertil i fly. Og som for øvrigt i mange tilfælde er lavet af plastic, der ikke ligefrem gavner miljøet og klimaet.

I fremtiden er man nødt til at tænke lokalt

Fakta er, at vi fremover bliver nødt til at tænke mere og mere lokalt, når vi handler ind. Det gælder ikke kun vores råvarer, men også vores møbler og indretning. Importerer vi mahogni-træ fra Brasilien, er der flere negative konsekvenser ved det. Dels den lange transport, som er dårlig for miljøet. Og dels også det, at man tager træ fra den brasilianske Amazonas-regnskov, der ellers betegnes som værende Jordens lunger.

Fremtiden bliver mere og mere lokal fra et grønt perspektiv. Det er det mest rigtige at gøre, og det er det, der sikrer Jordens fremtid. Derfor kan vi kun opfordre til, at man køber ind hos lokale og støtter den lokale forretningsmand og de lokale råvarer. Og selvfølgelig også de lokale indretningsprodukter, som Royal Copenhagen er en fast del af.

 


Artiklen er udtryk for skribentens personlige indhold og indeholder ikke redaktionelt stof.