miljø yoga

Sådan bliver du mere opmærksom på miljøet

n14

Vil du gerne lære at blive mere opmærksom på miljøet og sørge for ikke at efterlade et stort aftryk på naturen? Så er der mange måder, du kan gøre det på. Det kan starte med, at du tager det første skridt og bliver opmærksom på alle de ting, som du gør nu, der ikke er godt for miljøet. Det kan være, at du bruger rigtig meget plastik, at du har et stort forbrug og generelt bare køber mange ting. Det er noget, der ikke er særlig godt for miljøet, og det er hurtigt noget, du kan gøre noget ved.

Hvis du har en tendens til at shoppe meget tøj, og måske ikke få det hele brugt, så har du mulighed for at gøre noget ved det, ved at rydde op i dit tøj og have fokus på alt det tøj, du allerede har. Hvis der er noget, der går i stykker, eller noget du mangler, så kan du købe det, i stedet for at købe virkelig meget, som du måske ikke får brugt.

frugt

Bliv bedre til at minimere dit forbrug af plastik

Hvis du ofte køber kaffe i en to-go kop, handler frugt og grønt i en plastikpose og altid køber en plastikpose, når du er ude og handle. Så bliver det til rigtig meget plastik i løbet af et år, og hvis alle andre også gør det sammen, så er det helt utroligt, hvor meget plastik vi forbruger, som bare bliver smidt ud igen. Derfor kan du købe nogle stofposer, som du kan bruge, både når det kommer til frugt og grønt, men også når det kommer til alle dine varer, når du er ude og handle.

Der er mange små ting, du kan gøre, for at gøre dit forbrug af plastik mindre. Det hele starter med, at du er opmærksom på det, så du kan ændre dig. På den måde bliver det meget lettere for dig, og det giver dig mulighed for at gøre noget godt for miljøet og ikke forbruge så meget plastik. Det er altid godt at gøre noget godt for miljøet og ikke bare forbruge, som man har lyst til.

natur

Sådan får du en mere grøn livsstil

Hvis du gerne vil have en mere grøn livsstil, så kan du både gøre det overfor din krop og din egen sundhed, men altså også for miljøet. Du kan begynde at spise mere grønt og knap så meget kød, så du kan blive sundere, men også være bedre mod naturen og mod dyrene. Det kan betyde meget for dig, din krop og din sundhed, at du begynder at leve en mere grøn livsstil. Du kan begynde at cykle i stedet for at tage bilen, du kan spise vegetarisk eller vegansk i stedet for at spise kød og du kan forbruge mindre plastik.

Alt dette giver dig mulighed for at gøre noget godt for naturen, men også for dig selv og din sundhed. På den måde kan du altså få en mere grøn livsstil, som naturen helt sikkert vil takke dig for.

 


Artiklen er udtryk for skribentens personlige indhold og indeholder ikke redaktionelt stof.