genbrug

Svanemærket vask med Falck

n14

 

Det er ikke sundt for miljøet, når vi kører bil. Det kan ikke diskuteres, men derfor kan vi alligevel godt træffe valg, der skåner vores planet i det omfang det er muligt for os – også som billister.

Bruger du Falck autohjælp, så har du truffet et valg, der trækker dig et skridt i den rigtige retning. Falck samarbejder nemlig med OK, der har de eneste svanemærkede vaskehaller i landet. Det betyder, at når du bruger Falck Vejhjælp Fri+ kan du derfor få vasket din bil i en svanemærket vaskehal op til 12 gange om året!

Hvad er en miljøvenlig vaskehal?

Det er egentlig meget simpelt, men alligevel er der ikke ret mange af de svanemærkede vaskehaller herhjemme.

Forskellen på en almindelig bilvask og en svanemærket er, mængden af vand, der bruges pr vask. Normalvis går der omkring 150 liter på en helt almindelig vask. Vælger du derimod at køre i en OK hal og vælge en svanemærket vask, går der kun cirka 25 liter vand på den samme vask.

Det er en kæmpe forskel, der måske ikke virker af meget, men som alligevel kan ende med at have en utroligt stor indflydelse på vores miljø, hvis flere vælger at bruge den. Det er 125 liter vand sparet på hver eneste vask! Hvis du så vælger at udnytte alle de 12 tilgængelige vaske på et år, så har du sparet 1500 liter vand – og det er rigtig meget!

Hvordan bruger du din gratis bilvask?

Vælger du et Falck Vejhjælp Fri+ abonnement vil du gennem den tilknyttede app helt automatisk få adgang til den månedlige gratis vask.

Det er ikke bare nemt, det er også super hurtigt og bekvemt. Alt du skal gøre er at hente appen og bruge den, når du står ved vaskehallen. Ved du ikke, hvor den nærmeste OK benzintank med vaskehal befinder sig, så kan din app også hjælpe dig med at finde den.

Nu bruger du så blot appen til at aktivere bilvasken et voila, et styk skinnende ren, svanemærkevasket bil til dig. Let og lækkert!

auto

Ved at vælge den grønne svanevask tager du et helt bevidst skridt i den rigtige retning og selv om det måske virker som en lille ting, så er det alle de små skridt tilsammen, der gør den store forskel i sidste ende.

Fordelene ved at vælge Falck

Falck Vejhjælp har rigtig mange fordele og det kan meget vel være derfor netop denne service klarer sig så godt på Trustpilot, hvor scoren ligger på flotte 8,2 ud af 10!

Det er dog ikke bare fordi det er gode og hurtige udrykninger, når du har brug for det, men også fordi dit abonnement kommer med en række gode og brugbare fordele, som du kan læse meget mere om ved at klikke på linket ovenover.

Fordelene tæller blandt andet:

  • Gratis lånebil
  • App til din smartphone
  • Låseservice
  • Hjælpe på stedet

Og meget mere. Så er autohjælp en af de steder, hvor du sparer, så er det måske nu du skal til at overveje, om ikke det er pengene værd – hvis uheldet skulle være ude. Du behøver nemlig ikke at betale mere end omkring 50 kroner om måneden for et basisabonnement, der sikrer dig, hvis du skulle være så uheldig at gå i stå midt på vejen.

hjælp

Vil du gerne gøre endnu mere for miljøet i din dagligdag med bil, så kan du let finde inspiration på nettet.

 


Artiklen er udtryk for skribentens personlige indhold og indeholder ikke redaktionelt stof.