Bæredygtigt bryllup

Dit bryllupslokale kan godt være bæredygtigt

n14

Der er i dag et meget stort fokus på miljøet, og derfor får vi næsten dagligt at vide, at vi skal begynde at blive mere bæredygtige. Og det med god grund. Med den tid vi lever i, i dag, oplever vi nemlig nogle meget store klimaforandringer, og hvis de er store nu, så bliver de kun værre i fremtiden. Det betyder, at vi kan risikere at have en stor indflydelse på den måde, som de fremtidige generationer kommer til at leve deres liv på. Og det er ikke altid helt positivt. Derfor skal vi i alle tilfælde tænke over den måde, som vi agerer på nu.

Bæredygtigt bryllup

Når man bør tænke over de små ting i hverdagen

Og når det så er sagt, så betyder det, at vi skal tage et kig på de mange små ting, som der sker i hverdagen. For på den måde at blive klar over, hvor det er vi kan foretage os nogle ændringer, således vi bliver mere miljøvenlige. Og her kan det næsten ikke komme som et chok, at vi også bør tage et grundigere kig på de ting, som vi hygger os med i hverdagen. Det være sig for eksempel de lidt større arrangementer som for eksempel et bryllup, hvor man med fordel kan holde en teltfest – det er noget, som Telttilfest.dk kan hjælpe med.

Man kan sagtens sænke forbruget til et bryllup

Når man holder et bryllup, har man nemlig ofte et meget stort forbrug, og det betyder, at man udleder en stor mængde CO2 ud i atmosfæren. Derfor kan man med fordel lave lidt ændringer i den måde, som man holder festen på, således det hele kommer til at foregå en smule mere bæredygtigt. Det betyder, at man for eksempel bør tage et kig på det lokale, som brylluppet skal foregå i.

Bæredygtigt bryllup

Spar på energiforbruget ved at leje et telt

Der er nemlig mange, der vælger at leje nogle store og meget storslåede lokaler, og det kræver meget at for eksempel varme så store rum op. Det kan derfor i mange tilfælde være langt mere miljøbevidst at leje et telt og placere det ude i ens have. På den måde har man nemlig kun et enkelt rum, som der skal varmes op, og der bliver derfor ikke gjort brug af unødvendige mange varmekilder.

Hvis vi alle hjælper til, kan det føre til en stor ændring

Når man skal holde et bryllup, kan man således sagtens gøre noget for at gøre selve festen og den måde, som den foregår på langt mere miljøvenlig, end der er mange, der er klar over. Det handler blot om at tænke over de mange alternativer, som der i dag findes på markedet og så benytte sig af dem. For selvom det godt kan virke som om, at man bare laver nogle små ændringer, så har de ofte nogle større virkninger. Og hvis alle så bliver enige om at gøre en lille indsats, så vil det på sigt have en effekt på den måde, som vi hver dag belaster vores jord på.

 


Artiklen er udtryk for skribentens personlige indhold og indeholder ikke redaktionelt stof.