Hus

Pas på dig selv og miljøet

n14

Vi skal være gode ved miljøet. Man kan sammenligne miljøet med vores krop. Vi skal huske at passe på vores krop, og ligeså skal vi huske at passe på vores planet. Det betyder behandle den, som vi vil behandle os selv. Vi giver vores krop god næring, som gør den har masser af energi. Det sammen gælder vores planet. Den har brug for gode ting, for at kunne fortsætte i mange år. 

Hæk

Indret dit hjem og have efter miljøet 

Der er mange ting, man kan vælge at gøre for at skåne miljøet. Ens have er en stor energikilde. Dog er der nogle ting, man kan gøre, for at den bliver endnu bedre. I alle hjem har vi brug for varme. Der er et hus som skal varmes op, og dette kræver nogle kræfter. Dog kan man vælge at gøre brug af en varmepumpe. På den måde vil man få varme, men på en mere miljøvenlig måde. En varmepumpe bruger naturens naturlige varme til at producere varmeenergi. 

Gør din have miljøvenlig 

Vores have er et frirum. Dog kan den også godt gøres mere miljøvenlig. Dette kan gøres gennem naturens naturlige kræfter. Det er igennem blomster, græs og hække. Disse elementer er med til at gøre hele haven mere miljøvenlig – men også rigtigt smuk. En hæk er en flot måde at vælge at indramme din have. Det giver også hurtigt et naturligt udseende for din have. Gennem de grønne ting i din have, så får du en masse ren luft. 

Træning

Behandle din krop, som du vil behandle miljøet 

Som sagt skal vi også huske vores kroppe. Vores kroppe skal gerne kunne holde i mange år frem. Det er derfor vigtigt at sørge for den for alt den næring den har brug for. Dette betyder man får spist alt det gode mad. Det er en masse grønsager, fiber og proteiner. Derudover er det også vigtigt at holde kroppen igang. Det er en god ide at få bevæget kroppen. Dette kan gøres på mange måder. En let metoder er gennem maskiner hjemme. Dette kan f.eks være en romaskine. Her vil du hurtigt få bevægelse i kroppen.