Svampe, handsker og sæbe

Med denne svamp kan du minimere brugen af rengøringsmidler

n14

Rengøring er for mange mennesker en gåde. Det kan være en stor forhindring i hverdagen, som man blot skal overkomme. Ikke desto mindre er der dog noget kemi i rengøring, der kan være svært at gennemskue for den almindelig person. Er der ofte en plet, du ikke kan få af, kan det være, du bruger den forkerte type rengøringsmiddel – og der kommer kemien ind i billedet. Det handler nemlig alt sammen om, hvilke stoffer der er i hvert produkt. Læs mere her om hvordan du kan minimere brugen af rengøringsmidler med melaminsvampen.

Sæbe og vand

En supersvamp over dem alle

Det kunne være fedt, hvis man havde et produkt, der blot fungerede til alting. Hvis både det fjernede snavs, men også kunne bruges som vinduespudsersæbe samtidig med at det rensede toilettet. Sådan er det desværre ikke. Men med en melamimsvamp kan du minimere brugen af en hel masse rengøringsmidler – det er næsten supersvamp. Det kan dog ikke klare rengøringen af hele huset, så du skal stadig have fat i noget helt andet til toilettet. Men de gode melamimsvampe kan rigtig meget, og er bestemt noget, du bør overveje at investere i, hvis du føler, at du svømmer rundt i rengøringsmidler derhjemme. 

Den sjove rengøring

Det er ikke altid, vi synes det er lige sjovt at gøre rent. Medmindre man er en sand rengøringstosse. Desværre har alle det ikke sådan, og det kan altså være svært at komme i gang med den helt store rengøring. Det gælder både den store forårsrengøring men også blot, når man skal rydde op i stuen. Er du dårlig til at komme i gang, så bryd det op i små bidder. Først hav orden på ét rum. Hvis det er entreen så fjern jakker, hundeudstyr fra Hunter og hvad der ellers kan ligge der. Herefter kan du gå i kast med den helt store tur. 

Rengøring bliver dog altid sjovere, hvis du har god musik i ørene. Der er intet, der sætter en god stemning i gang som nostalgisk musik, man er vokset op med. Lav en playliste og rock dig igennem rengøringen.

Piger der smiler

Rengøring forbrænder også kalorier

Selvom rengøring på papiret virker kedeligt, så kan du vælge at se den fra en helt anden vinkel. Nemlig at det forbrænder en del kalorier. Du bevæger dig rundt omkring i huset, og rejser dig ofte i forskellige stillinger. Af den grund kan du også ofte mærke en smule sved på panden, når du er færdig. Husk dét næste gang du står og skrubber med din melamimsvamp. Så ikke nok med, at du går dit hus en tjeneste – så får du også gang i din krop. Det er simpelthen en win-win situation. Og måske kan det også være en motivation til at gå i gang med rengøringen.