Blomster i krukke

Gør alt i livet lidt grønnere

n14

Alle mennesker kan leve grønnere. Uanset hvad de selv siger, kan alle leve grønnere. Det er klart, at man også må trække en grænse for ellers burde vi alle sammen leve i små rum uden at spise så meget og uden at bevæge os uden for en dør. Dog er det vigtigt, at man kigger indad for at se hvilke ændringer man kan lave for selv at leve grønnere. Har man en familie er det også vigtigt, at man sørger for, at man ser hvor ens vaner kan forbedres lidt. For hvis man sørger for, at disse vaner bliver forbedret så vil der også med større sandsynlighed kunne ændres ting så man lever grønnere. En ting du kan gøre er for eksempel at printe så lidt som muligt. Nogle mennesker printer alt ud. Selv en mail de har modtaget med noget information bliver printet ud. I stedet for bør man gå ind på sitet https://www.tonerland.dk/ og finde nogle bæredygtige blækpatroner. Og dem bør man så kun bruge hvis det er højst nødvendigt. 

Gule blomstermark

Grønne tilbud er også en mulighed

Der er visse ting i verden, som kan virke mærkelige. En af disse ting er de store udsalg der findes på visse elektronikprodukter. Der er endda hele dage der er dedikeret til forbrug. På disse dage handler det for alle om at købe rigtig mange ting. Det ender ofte med, at folk køber nogle ting, som de slet ikke havde brug for. Enhver kan sige sig selv, at det er det helt omvendte af bæredygtighed. For i stedet for at sørge for at sænke og begrænse sit forbrug køber man pludseligt meget mere end man har brug for. 

De mange Black Friday tilbud kan være med til at gøre, at forbruget stiger uden nogen grund. Der er dog nogle ting, som man kan gøre for at sørge for, at det bliver en mere grøn end en sort fredag. Man kan nemlig sige til sig selv, at lige præcis på den dag bør man kun købe ting, der er lavet med respekt for naturen. Det vil gøre, at man går over i den anden grøft og tænker på miljøet i stedet for at tænke på andre ting. 

regnvejrsdag

Gå online og bliv der for miljøet

Det siger sig selv, at hvis man sælger fysiske produkter, så er det ikke en god ting for miljøet. Det er ikke godt, at man sælger diverse produkter, som skal produceres og derefter distribueres. Derimod er det en god ting at gå online. Selvom servere kræver meget energi er det dog også en god ide at have en hjemmeside. Man kan for eksempel starte med at lave hjemmesider for folk. 

Hvis man ikke ved noget som helst om hjemmesider og om lignende tekniske ting kan man undersøge forskellige, tekniske ting. En ting man blandt andet skal have styr på er DNS, som er et teknisk begreb der er vigtigt at kende til. Derudover skal man også have domæne og lignende. For disse ting er alle sammen meget vigtige.