Gartneri drivhus

Forsikring til dit gartneri

n14

At erhverve sig som gartner kan være både utroligt givende og utroligt udfordrende. Det er et spændende erhverv, hvor der sker utrolig meget på flere forskellige fronter. Det giver både flere nye, spændende muligheder, men til tider også nye udfordringer og vanskeligheder for gartnerne, der hele tiden skal følge med. For at sikre dig en god, stabil og sikker fremtid, er det vigtigt at du som erhvervsdrivende forsikrer dig, og at du som gartneriejer vælger et forsikringsselskab, der er målrettet mod netop dine udfordringer. 

Nyt liv i gartneriet

Gartnernes Forsikring

Det oplagte valg, når du skal vælge forsikring til gartneri, er at få en forsikring fra Gartnernes Forsikring, der har forsikret gartnerier, væksthuse og andre grønne erhverv i over hundrede år. Her er du sikker på at få et forsikringsselskab, der kender branchen og alle de udfordringer du kan møde. Gartnernes Forsikringsselskab ligger vægt på, at alle gartnerier er forskellige og har vidt forskellige behov, og tilbyder derfor skræddersyede forsikringer, der passer til netop dine behov, så du ikke betaler for mere end du har brug for. 

Skræddersyede løsninger

Forsikringerne du bliver tilbudt, når din personlige forsikring sammensættes, inkluderer alle de områder, der normalt berører dig som gartner. Det omfatter blandt andet en all-risks dækning, der dækker enhver pludselig skade på bygninger og løsøre, uanset årsagen. Det omfatter også en maskinforsikring, en kulturforsikring, driftstabsforsikring og retshjælpsforsikring. Med alle disse er du sikker på ikke at komme i klemme. Derudover kan du udvide dækningen til at inkludere forurening og katastrofe.

Du vil kunne finde lignende løsninger hos andre selskaber, men her bliver du tilbudt en samlet police, der dækker dine behov, fra et selskab, der ved hvad de laver. 

Væksthus

Pas på dig selv og dit erhverv

Forsikringer er ikke billige og det er nemt at blive fristet til at vælge den billigste løsning. Her er det dog utrolig vigtigt at du sætter dig ind i, hvad du får og specielt hvad du ikke får. Den rigtige forsikring kan redde din forretning når uheldet er ude, præcis ligesom den forkerte forsikring kan være grunden til at nøglen må drejes om. Et lille uheld kan være katastrofalt, hvis ikke du er dækket ind.

I en lang, succesfuld karriere vil der uden tvivl ske uheld og være år, hvor tingene bare ikke går helt som forventet. Med en god forsikring er du godt forberedt og får den hjælp du har brug for, når det en dag bliver nødvendigt.