en drink med gin

Kan du købe bæredygtig alkohol?

n14

Alle firmaer er begyndt at tænke mere på at være bæredygtig, hvilket er rigtig rart hvis du er en kunde der går op i det samme. Og det er faktisk også muligt at finde din alkohol som bæredygtig. Læs med her hvis du er interesseret. 

Folk drikker

Find de rette mærker og modeller

Der er nogle mærker der direkte specialiserer sig i at lave bæredygtig alkohol og du skal naturligvis finde ud af præcis hvilke mærker dette er, hvis det er noget du går op i som forbruger. Men derudover er det også vigtigt at pointere, at nogle mærker laver bestemte serier af deres alkohol, som er mere bæredygtig end resten af deres katalog.

Hvis du rigtig godt kan lide gin er det derfor en god ide at gennemgå en gin menu ved de mest kendte mærker på markedet. Du vil med garanti hurtigt finde frem til en række muligheder. 

Hvor bæredygtige er produkterne egentlig? 

Hvad betyder det egentlig for processen af fremstillingen af deres alkohol, at et firma kan kalde det bæredygtigt? Hvad skal der helt præcis til før, firmaet kan tillade sig at bruge dette adjektiv? Og hvem giver dem magten til at kalde deres produkt bæredygtigt? 

Det er en god ide at tage et dybere kig på selve fremstillingen af et mærkes bæredygtige alkoholprodukter, hvis du vil være sikker på at de i sandhed er bæredygtige. Dette kræver naturligvis at du bruger lidt tid på det. Men hvis det er vigtigt for dig, så kan det være det værd.