solpaneler

Gør verden bedre for dig og din partner

n14

Aldrig før har der været så meget snak om, at vi skal gøre verden til et bedre sted. Det er der især en grund til. Denne grund er slet og ret, at vi har behandlet kloden dårligt i lang tid. Det er noget, som begynder at vise sig efterhånden. Der er flere fuglearter der dør og havene flyder over med plastik. Det er usundt for os alle sammen. Det betyder, at mange af os faktisk står overfor det der kunne kaldes det sidste af festen. Vi kan dog stadig nå at gøre noget. Har man en partner kan man gøre det til et fælles projekt at gøre verden til et bedre sted. Det er godt for en selv og ens partner da man skal leve på kloden i lang tid. Overvejer man at få børn er det også en rigtig god ting. Man behøver altså ikke at bruge sex legetøj for at gøre ens parforhold bedre. Ofte kan det mentale og den gode psykiske samhørighed være endnu bedre.

jord

Tænk på miljøet når I gør noget nyt

Som par gør man ofte nye ting. Det kan være meget forskellige ting, men meget ofte handler det om at man gør noget sammen for at bruge tid sammen. Par, som aldrig bruger tid sammen ender nemlig meget ofte med at glide fra hinanden. Det kan være, at det ender med, at de slet ikke føler, at de kender hinanden. De føler måske, at de har ændret sig så meget, at man slet ikke ved hvem den anden er. Derfor er det en god ide at gøre noget sammen.

genbrug

Noget af det I kan gøre sammen er at tænke på miljøet. Det kan I gøre ved at gå nogle daglige ture. I kan gå ud og samle skrald. Det kan naturligvis virke lidt mærkeligt da der jo rent faktisk er folk der er ansat for kommunen til at gøre dette. Ikke desto mindre er der meget mere skrald end der er personer der samler det op. Gå derfor en fælles tur og hyg jer med at gøre noget godt for naturen. Har I problemer i ægtesengen kan det også gøre noget godt, at I samler skrald sammen. Det kan gøre, at I ender med at have mere sex. For I vil pludseligt komme frem til den samhørighed I følte for lang tid siden. Det kan gøre, at I finder hinanden igen og så bliver I slet og ret lykkeligere.

 


Artiklen er udtryk for skribentens personlige indhold og indeholder ikke redaktionelt stof.