Bæredygtighed

Mere bæredygtighed i din virksomhed

n14

Har du en virksomhed, som du godt kunne tænke dig skulle gå med på den bæredygtige bølge? 

Det er efterhånden ikke til at komme udenom de bæredygtige løsninger, og flere og flere er begyndt tage dem til sig, som om der aldrig havde været andre ting, man kunne gøre. Ja, det er i den grad moderne at være klimabevidst, og samtidig er det vigtigt.

Det kan være nemt nok at lave om på nogle af sine vaner i privatlivet, da det ikke handler om andre end en selv – men kan man også gøre bæredygtighed til en del af hverdagen i virksomheden? 

Det kan faktisk godt lade sig gøre – her kan du læse mere om vejen dertil. 

Virksomhed

Kødfri dage i kantinen

Rigtig mange er begyndt at eksperimentere med kødfrie dage i hjemmet, og nogle er endda gået all in og spiser 100% vegetarisk. Det er en ændring i livsstilen, som for mange kan virke meget stor, men faktisk er der også rigtig mange, som slet ikke har noget imod et par dage uden kød.

Derfor kunne man jo prøve at eksperimentere med nogle kødfri dage i kantinen, da det på den måde vil være et mere bæredygtigt valg. Og der er en masse lækre retter, som faktisk ikke indeholder kød, men som stadig giver kroppen det, den skal have. 

Og hvem ved, måske er der endda nogle af medarbejderne, som tager denne vane med sig i hjemmet – og så må man da sige, at det har haft en virkning, og at det i hvert fald har gjort lidt flere mennesker opmærksomme på bæredygtighed.

Kantine

Bæredygtige produkter

Hvis man er en type virksomhed, som arbejder meget med branding og reklamering, og i den forbindelse har brug for diverse produkter med logo og lignende, kan man også gøre det en smule mere bæredygtigt – eller i hvert fald tænke over produkterne.

Når man eksempelvis sidder og bestiller produkter med logo fra https://koala.dk/, kan man tænke lidt over, hvilken slags produkter det er man vælge, og i den forbindelse selvfølgelig vælge de materialer, som er mest miljøvenlige. 

I forbindelse med bæredygtighed handler det nemlig tit om de små ting, og det er faktisk også ofte her, at man som virksomhed har mulighed for at gøre en egentlig forskel – også selvom det virker lidt tåbeligt.